• June 25, 2016
    2:00 pm - 10:00 pm

Implied Nude workshop i Odense

Workshoppen i Odense kommer til at handle om implied nude – altså billeder der viser dele af kroppen, men dækker for områder der ellers ville gøre billedet til “nude”.
Det jeg selv finder interessant ved denne genre er hvordan man kan skabe enormt mange følelser i et billede ved at fjerne tidsbestemte objekter som tøj og smykker, og derved skaber større fokus på mennesket i sig selv og de tanker der foregår bag øjnene på modellen.

VIGTIG INFORMATION:
Du kommer til at skulle bruge en laptop med Photoshop på. Den nyeste version er ikke behøvet, men jo ældre versionen er jo større chance er der for at nogle af funktionerne måske ikke lige er der, og et alternativt værktøj må bruges.

Vi kommer til at skyde Sara Bondo. Jeg har arbejdet med hende mange gange og hun forstår hvilken stemning vi leder efter, og er en dygtig model. Her er lidt af mine billeder af hende.

Sunborn Stargaze1 Sky-level

Praktisk information:

Sted: Kongelysvej 11, Odense C, 5000

Tid/skema/pensum: Vi mødes kl. 14 på Kongelysvej og øver nogle basis funktioner i Photoshop som vi 100% kommer til at bruge efter shootet.

kl. 16 mødes vi med modellen på location i nærheden. Her vil vi øve poseringer, udregne hvordan det naturlige lys kan bruges til vores fordel, og hvad et godt billede indebærer i forhold til hvilket udtryk modellen giver.

kl. 19 vender vi tilbage til Kongelysvej 11 og går igennem billederne. Her udvælger vi så ét af billederne og vil arbejde med det indtil kl. 22. Vi kommer til at gennemgå Dodge And Burn, farvetoning, skarphed, konturering, hudretouch, highlights i hår og komposition.

Mad/drikke: jeg sørger for at holde alle mætte og kaffefyldte, så i behøver ikke at medbringe noget udover snacks til shootet evt. Og husk vand!

Betaling: 300 kroner betales i depositum ved reservering af plads til workshoppen, herefter betales 1400 på selve dagen kontant.
De 45$ svarer til 300 kroner.
Der er et maximum af 6 deltagere for at holde workshoppen på et kvalitetsmæssigt højt plan!